Otthon

Kitalálod melyik júniusi fotó a kakukktojás?

A legutóbbi „hónapelnevezési” kísérletem után inkább nem aggattam jelzőt a júniusra, egyszerűen csak belemerültem a táj szépségébe. Ebben a hónapban redhagyó módon egy másik fotó is bekerült a válogatásba, mivel ez is a kedvenc júniusi képeim egyike. Fogadjátok szeretettel! 

Nincs június pipacs nélkül! Imádom ezt a kis piros virágot, és majd egyszer az udvarunkon is lesz belőle valahogy! 🙂 

A kedvenc fenyőm, amit minden évszakban szeretek, de persze ilyenkor a legjobban! Lent pedig a kúszó tuja egy darabja látható. 🙂 Ez a két fa meghatározó eleme az udvarunknak. Egyiktől sem tudnék megválni!

Ez az egyik kedvenc júniusi fotóm. Akkor készítettem, mikor pecázni voltunk. Gyönyörű látvány a megrepedezett talaj, és ahogy az apró növények utat törnek maguknak, egyszerűen bámulatos! 

Itt pedig a rendhagyó kép, nézzétek ezt a country öltözetet! 🙂 Ez van, amikor előző nap is peca volt, és jól leégtem, nem akartam, hogy megismétlődjön, ezért jól beöltöztem. Kiderült, hogy jól tettem, mert ennyi szúnyoggal régen találkoztunk már, így indokolt ez a szett! 🙂 Igazából nem is tudom, hogy a naptól féltem jobban, vagy a szúnyogoktól! 🙂 

Ebben a hónapban kaspót is készítettem az új virágoknak egy régi táskából. Szerintem nagyon hangulatos, és bízom benne, hogy szeretni fognak benne ezek a kis színes szépségek! 🙂 

 

Ti miket fotóztatok ebben a hónapban?

 

Ha kíváncsiak vagytok az előző hónapok képeire, itt találjátok őket! 

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.




Te mit gondolsz erről? :)