Otthon

Régi hokedli új élete

Ezt a hokedlit terveztem idén a karácsonyfa alá, de nem biztos, hogy oda fog kerülni, mert teljesen belezúgtam, és most éjjeliszekrényként használom. Tudtátok, hogy sok munkával hatalmas örömet lehet szerezni? Nézzétek meg, hogy lett a régi hokedliből csinos éjjeliszekrény!

Így nézett ki a művelet előtt… Nyáron a teraszon használtuk másik két társával együtt, így alapos csiszolással kellett kezdeni. Ha hiszitek, ha nem, reggel így festett a hokedli, estére pedig már az új ruhájában villogott. Gábor nagyon sokat dolgozott vele, és hatalmas meglepi volt nekem, mikor hazaértem, és egy teljesen új bútordarabot láttam. Csak kitaláltam, hogy milyet szeretnék, és Ő megvalósította.

kramanc tanya hokedli előtte

Szerettem volna, ha a teteje erezetes marad, olyan szép természetes, az alját pedig feketének álmodtam meg, és egy kis fehér porcelán fogantyút választottam hozzá. Nehéz lesz megválni tőle, de amíg bent lesz a karácsonyfa, lehet, hogy mégis ez a kis hokedli kerül alá, mert igazán jól mutat a cserepes-földlabdás fenyővel. Szerintem. Még nem láttam így egyben, csak a lelki szemeimmel. Megmutatom Nektek a fát, hogy lássátok, miről beszélek.

kramanc tanya hokedli csiszolva

kramanc tanya Csili a fa alatt

Itt pedig láthatjátok a hokedli új életét. Szerintem látványos a változás, odáig vagyok érte!

kramanctanya hokedli utána

kramanc tanya hokedli teteje

kramanc tanya fogantyu

kramanc tanya hokedli hangulat

kramanc tanya hokedlibol ejjeliszekreny

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.




Te mit gondolsz erről? :)