Schildusz

Útkeresés | Életközepi válság | Kérdezz- felelek 2. rész

Úgy döntöttem, hogy az elmaradt kérdezz -felelek videó 2. részét összekötöm az útkeresési problémámmal és az életközepi válság témájával. Köszönöm a türelmeteket, mert bizony jó sokára született meg a 2. rész. Írjátok meg, hogy titeket érint-e az útkeresés vagy az életközepi válság! Ha igen, osszátok meg, hogy mi segített kikerülni belőle! Köszönöm!

A videót itt tudjátok megnézni:

 

Utólag jöttem rá, hogy ebben a videóban nemcsak az útkeresésemet és az életközepi válsággal kapcsolatos problémámról beszélek, hanem tulajdonképpen a vállalkozóvá válásom törtnetét osztom meg.

 

Ha tetszett, dobj egy lájkot, oszd meg a videót, iratkozz fel a csatornámra, és nyomd meg a kis csengőt, hogy mindig kapj értesítést az új videóimról! Tarts velem, ha kíváncsi vagy rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!




Te mit gondolsz erről? :)