Otthon

7 karácsonyfa ötlet cicásoknak

Idén már időben elkezdtem azon gondolkodni, hogy milyen karácsonyfánk legyen, mert egy kicsit más lesz az ünnep, mint az eddigiek, ugyanis lett egy cicánk. Csili cica nagyon eleven kis kandúr, ezért érkezése óta a lakást szinte teljesen lecsupaszítottuk. Mindent megtalál, nagyon kíváncsi természete van.  Egy biztos, hogy hagyományos karácsonyfánk nem lesz, és nem fogom érezni az isteni fenyőfa illatot, mert a lakásba érkezése után fél perccel megsemmisülne szegény.

Olyan ötleteket mutatok, amik cicás házaknál jó szolgálatot tehetnek, könnyen kivitelezhetőek, no meg persze rusztikusak. Ennek az lesz a varázsa, hogy mi készítjük el, és legalább nem kell sajnálnom a fát, amikor a leszedésre kerül a sor. Már csak az illat hiányzik, de biztosan be tudok majd szerezni fenyő illatú olajakat, vagy füstölőt.  Furcsa lesz, mert nálunk még most is gyertyák díszítik a fát, égősort nem használunk, és ennek különleges, meghitt hangulata van. Idén más lesz, de egyáltalán nem bánom, mert egy tündéri családtaggal gazdagodtunk, és persze alkothatok.

Nekem ez a zöld a  kedvencem, szerintem valami hasonlót fogunk készíteni. Egy külön bejegyzésben beszámolok majd róla! Úgy látom, ismét az újrahasznosítás jegyében zajlik az ünnep, és még olcsóbb is lesz a fa, mint a múlt évben. 🙂

Bízom benne, hogy karácsonyig elkezdi használni a kaparófáját, mert nem örülnék, ha a körmeit a karácsonyfán koptatná. 🙂

 

Képek forrása: Pinterest

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!




Te mit gondolsz erről? :)