Otthon

Előtte -utána | így készült az itthoni irodám

El sem hiszem, hogy végre megoszthatom Veletek, hogy milyen lett az itthoni irodám! Már másfél éve, hogy elkezdtük szétbombázni a lakást, szépen, lassan minden megújult, és 2021 szeptemberében még azt hittem, elkészül az ittoni irodám. Nem így lett, kicsit több időre volt szükségünk, de megérte! Ha kíváncsiak vagytok, nézzétek meg a képeket, vagy a videót!

Mutatok előtte képeket, mert úgy látszik igazán a változás.

A korábbi videókban láthattátok, hogy a nappalit és a hálót csak egy nagy boltív választotta el, ami pihenés szempontjából nagyon nem volt jó. A boltívet befalaztuk, kialakítottunk egy külön hálószobát, mindenhova került ajtó, padlófűtés és új burkolatok.

 

Így nézett ki a hálószobánk másfél éve. A fekete komód helyén van most az irodám, nincs konvektor, és a két helyiség végre el van választva egymástól. Ha van kedvetek, nézzétek vissza a korábbi vlogokat, mert azokban nagyon jól látszik, honnan indultunk: https://www.youtube.com/watch?v=l7RTBBYNhz0&list=PLyhou1HtwRWZTM7lkoqaMcBw3hJa-nWwp

irodam konvektorral

Ez a kép fentről készült, itt látszik a boltív, ami a két szobát összekötötte, és ami befalazásra került.

A cél egy vidám és csajos sarok kialakítása volt, ahol szívesen vagyok,

el tudom végezni a videózással, blogolással kapcsolatos teendőket. Tényleg nem is hívnám dolgozó szobának, vagy irodának, inkább egy kedves kuckónak, ahol feltöltődöm, új erőre kapok, és kibontakozhatok.

A dekoráció valószínűleg folyamatosan változni fog velem együtt, most a fáradt rózsaszín, arany, és natúr színek dominálnak, ezek a színek köszönnek vissza a kiegészítőkben a virágmintákkal együtt.

Szerintem egyértelműen látszik, hogy tavasszal születtem, mert az egészet ez a frissesség járja át, egy kis játékossággal fűszerezve.

 

A virágos tárolók csipszes és cicakajás dobozokból születtek, így nem kellett megvenni őket, és megvolt az az öröm is, hogy én készíthettem a kiegészítőket. Dekorfóliám volt még itthon, mert az éjjeli szekrényem fiókját is ezzel vontam be. Erről korábban írtam, itt olvashatjátok:https://www.schindlerildi.hu/2022/07/30/5-perces-sporolos-diy-tarolo-igy-keszitsd-el/

Felhasználtam egy színben ide passzoló bögrét az íróeszközök tárolására, és befogtam egy arany fedeles üveget a csipeszeknek, amikkel majd különböző cetliket aggathatok a rendszerezőmre.

Erre a kis rendszerezőre fotókat és nekem fontos idézeteket fogok tenni:

Natúr színű iratpapucsot választottam, mert ezt is feldobtam egy kis virággal, kivágtam egy darabot a dekorfóliából, ragasztottam rá egy sima fehér lapot, és ráírtam, hogy iratok. Így mindig előttem vannak azok a dolgok, amiket el kell intézni.

Itt kapott helyet a jegyzetfüzetem és a határidőnaplóm, valamint egy kütyüs dobozka, amit pár éve dekupázs technikával dekoráltam.

itthoni irodam kiegeszitok schindler ildi

Nagyon fontos elem ez a kedves láma, és rendkívül erőteljes üzenetet hordoz. A megpakolt hátizsákja mindig emlékeztet arra, hogy nagyon hosszú útra indultam, de megérte rálépni, mert ezen az úton nagyon jól érzem magam!

Itt láthatjátok egyben a kis kuckómat:

itthoni irodam schindler ildi

 

 

Írjátok meg, hogy tetszik, és ha van kedvetek, küldjetek fotót a ti otthoni irodátokról!

 

Minden jog fenntartva. A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges!

 

 




Te mit gondolsz erről? :)