Otthon

Így lesz egy régi keretből bájos karácsonyi dekoráció

Az interneten találtam egy nagyon aranyos szíves dekorációt, és kitaláltam, hogy átváltoztatom karácsonyivá. Persze így is nagyon tetszik, de kíváncsi voltam, hogy mutat ugyanez karácsonyfákkal. Nagyon egyszerű elkészíteni, olcsó, egyedi, és gyorsan megvagyunk vele.

Innen jött az ötlet:

Mi kell hozzá?

  • egy régi képkeret / persze új is lehet, de tudjátok rólam, hogy imádok újrahasznosítani /
  • valamilyen anyag, amiből kivágjuk a fákat
  • ragasztó / nem fontos, mert az üveglap megtartja /
  • olló

 

Ha netán nem vagytok biztosak a dolgotokban, jól jöhet egy minőségellenőr, aki alaposan teszteli a végterméket, csak vigyázzatok, mert lehet, hogy szeretné majd megdézsmálni! 🙂

Hogyan készítsük el?

Első lépésben én maradék filcből vágtam ki karácsonyfákat, kisebbet, nagyobbat, amolyan rusztikus kivitelben. A szimmetria távol áll tőlem, így ne keressétek az egyenes vonalakat! 🙂  Ettől függetlenül lehet vonalzóval dolgozni, de én szeretem az ilyen kis bohém alakzatokat.

Háttérnek egy használaton kívüli terítőt illesztettem be, és erre szintén nem szabályosan elhelyeztem a fenyőket. Ragaszthatjátok is, viszont én most sem akartam, hogy végleges legyen, mert imádom ezt a keretet, és szeretem variálni benne a mintákat.

A fákat kivághatjátok csomagolópapírból, filcből, farmerből, vagy valamilyen jópofa kockás anyagból, szerintem mindegyik különleges.

Ha elhelyeztük a fenyőket, visszarakhatjuk a hátlapot, majd az akasztót dekorálhatjuk masnival.

Ugye milyen egyszerű? Készítsétek el!

 

Fotók: Az első Piterest, a többi saját.

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!

 




Te mit gondolsz erről? :)