Otthon,  Régiből újat

Itt a megoldás, ha Te sem szereted a magányos fa látványát ünnepek után!

Azon gondolkodtam, hogy van- e olyan dolog, amit nem szeretek a karácsonyi időszakban a tömegen kívül? Arra jutottam, hogy van, és biztos mást is zavar, hogy amikor elmúlik az ünnep, mi kibontjuk az ajándékokat, szegény fa pedig marad árván, magányosan, társaság nélkül. Ezen felbuzdulva, és tök jó ötleteket látva megalkottuk a saját csomagjainkat, amik tökéletes kiegészítői lesznek az elkövetkezendő évek karácsonyainak. 🙂 

Ha olvastátok a karácsonyfánkról szóló bejegyzésemet, már láthattátok ezeket a kis csomagokat a fa alatt. No, de most lássuk őket egyesével!  Ahogy a fa is, ezek a kis ajándékok is örökzöld dekorációk lesznek, minden évben elő tudjuk majd venni őket. Ha elkészítenétek, nézzétek meg, mi kell hozzá!

Hozzávalók:

  • régi deszkák, amiket fel lehet darabolni
  • akrilfesték
  • rafia, madzag

 

Elkészítése:

Szokás szerint a piszkos munkát Gábor végezte, hiszen Ő vágta le, és csiszolta szép finomra nekem a deszkákat. Lefestettem őket, mindegyik más színt kapott, majd visszacsiszoltam a kopott hatás kedvéért. Mindegyiket feldobtam valamivel a madzagon, és a rafián kívül. Készítettem simát, pöttyöset, karácsonyfásat, csillagosat, és kettőt pedig szívvel, terítővel dekoráltam. Nekem mindegyik nagyon kedves, egyiktől sem tudnék megválni, és nagyon jó érzés, hogy a karácsonyfával, és ezekkel a csomagokkal is találkozhatunk jövőre.

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!

 




Te mit gondolsz erről? :)