Otthon

Így dekorálj stílusosan dróthálóval!

Drótháló, tyúkháló... Valaki rajong érte, valaki totál igénytelennek tartja, és kikéri magának, hogy bármilyen formában megjelenjen az otthonában. Könnyen kitalálhatjátok, hogy én melyik tábort erősítem. 🙂 A vidéki otthonokban szinte elmaradhatatlan kellék, és aki az üveges szekrényeket unalmasnak találja, egy kis munkával át is alakíthatja őket. Félreértés ne essék, szeretem az üveges szekrényeket, de valahogy mindig vonzottak az érdekesebb változatok. Ide tartoznak ezek a drótos megoldások, amik igazai vidéki hangulatot hoznak otthonunkba. Használhatjuk őket a szekrényekbe üveg helyett, vagy kisebb dekorációkat, kiegészítőket is feldobhatunk vele. De hogyan építsük be stílusosan a fémhálót otthonunkba? Mutatok pár ötletet! 🙂

Fanatikus takarítók előnyben! 🙂 Viszont ha nem szerettek takarítani, akkor nem Nektek való, mert bizony egy ilyen tyúkhálóval felszerelt szekrénybe könnyedén bejut a por, és sűrűn kell tisztogatni a bent lévő edényeket, könyveket, bögréket, attól függően,ki mit tesz bele. De szerintem megéri, mert nagyon mutatós eleme egy nappalinak, étkezőnek, vagy konyhának.

Íme egy csajosabb megoldás a rózsaszín kedvelőinek. Igazi romantikus darab, és nemcsak az előszobában mutat jól, hanem a fürdő dísze is lehet, de szívesen látnék ilyet kozmetikában, vagy fodrászüzletben is.

Kicsi bárszekrényünket is megbolondíthatjuk vele :

 

De ha nem akarjátok ekkora felületen bevállalni elsőre, kipróbálhatjátok  kulcstartónak, készíthettek belőle ékszertartót egy régi képkeret segítségével.

A papírtörlőt is tehetjük dróthálós tartóba, tökéletes country kiegészítő:

Ez pedig egy jó példa arra, hogy csirkehálóból igenis lehet eszméletlen ötletes csillárt készíteni:

Lehet a kertbe a virágoknak barkácsolni egy kis házikót, ahol fel is futhatnak a növények:

Mivel már közeledik a tavasz, szerintem ezt ki is fogom próbálni, végtelenül egyszerű, és annyira egyedi, elragadó dekoráció:

 

Melyik csoportba tartoztok? Szeretitek vagy utáljátok?

 

Képek forrása: Pinterest

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!




Te mit gondolsz erről? :)