Otthon,  Régiből újat

Imádod az újrahasznosítást? Akkor ez a dekoráció is tetszeni fog!

Eljött a pillanat, hogy már tudok az üres falakkal is foglalkozni a költözés után. Most már kezdenek zavarni, így elkezdtem gondolkodni, hogy mit is szeretnék, milyen képekkel akarom feldobni őket. De ez így nem is teljesen igaz, mert onnan indult az egész, hogy kaptunk egy régi könyvet, vagy inkább füzetet, és ez adta az ötletet. Tudjátok rólam, hogy fizikai fájdalmat érzek, ha könyvből készítenek valamit, de most megint kivételt tettem, és meg is tudom magyarázni!

Tudtam, hogy szegény könyv felkerülne a még nem létező könyvespolcunkra, ahol teljes búskomorságban tengetné tovább az életét, és bármennyire is tetszik nekem, azon kívül, hogy néha fellapozom, nem fogom sokat használni. Hú, ezt most nagyon rossz volt leírni, de ez az igazság. Viszont tele van olyan képekkel, amik kapcsolódnak a vidéki élethez, receptek vannak benne, és leírások a különböző fűszerekről, tehát egyértelműen újrahasznosításért kiált!

Így tehát kitaláltam, hogy néhány lapot megmentek belőle, és átmenekítem őket egy- egy képkeretbe, ahol új életet kapnak. Most már nincsenek eldugva, és még meg is dicsérik őket, ez külön boldogság!

Kifejezetten tetszik, hogy picit már sárgák a lapjai, ettől még értékesebb nekem, és az illatáról ne is beszéljünk! Az új könyvek illatát is imádom, de a régieké még különlegesebb.

Ez egy igazán egyszerű, és gyors dekorációs ötlet. Ha van pár nem használt keretetek, vagy csak meguntátok, ami benne van, hamar ki tudjátok cserélni őket. Semmi mást nem tettem, mint megtisztítottam a kereteket, és kitéptem a lapokat a könyvből, méretre hajtottam, és már mehetett is bele. Egyáltalán nem nagy kunszt, és mégis tök mutatós! Azért miután megtépáztam, visszatettem a többi könyv közé, mert még van benne olyan kép, amit később is fel tudok használni.

 

Ez a dekoráció megint bebizonyította nekem, hogy az újrahasznosítás nagyon jó dolog, és nem kell egyből a boltokba rohanni, ha valamit szeretnénk, érdemes körülnézni először otthon!

Próbáljátok ki!

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

 

 

 




Te mit gondolsz erről? :)