Otthon

Találd meg az oda nem illő fotókat a januári tavaszban!

Januári legkedvesebb fotóm ez a csodás hóvirág, amit sikerült macskanézetből fotóznom. Teljesen véletlenül vettük észre, hogy hajt a kertben, hiszen ilyenkor még nem is figyeli az ember, hogy van-e… Annyira megörültem neki, hogy rögtön fotózni szerettem volna, de Csili nem igazán hagyta, folyton a telefonnak dörgölőzött szinte kikényszerítve, hogy Őt találjam érdekesebbnek.

Keveset fotóztam ebben a hónapban, inkább a neten gyönyörködtem a mesés téli fotókban, de egyik reggel én is találtam szépet a januárban, íme:

Ezen a fán van a madáretetőnk és már tudom, hogy miért nincsenek benne madarak soha…. amint látjátok, van, aki sakkban tartja őket!

Egész hónapban, sőt már decemberben arra vágytam, hogy csinálhassak havas fotókat, és ez megint nem jött össze. Január vége van, és nincs hó, nálunk még az ipari se jöhet szóba! Következzen a két kakukktojás, gondolhatjátok, hogy miért! Elkezdtem kutatni a régi fotóim között, és képzeljétek el, 2015-ben, januárban ilyen nagy hó volt! A fenyők már hajladoztak, én pedig boldogan lapátoltam az óriási fehérséget! Imádom!

A kép közepén a kedvenc fekvő tujám van, teljesen ellepte a hó, csodálatos fehér takaró borult az udvarra!

Nagyon várom a tavaszt, de egy pár napos havazásnak örülnék még! Ti mit vártok jobban?

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.




Te mit gondolsz erről? :)