Schildusz

Kész! Vége! Elég! Újratervezés!

Nem is én lennék, ha nem pont most pattant volna ki a fejemből, hogy ideje bevallanom magamnak, hogy megváltoztam, és ideje, hogy ebbe Titeket is beavassalak. Miért mondom, hogy pont most?  Azért, mert pont ebben a hónapban van három éve, hogy elkezdtem blogolni. Hihetetlen! Akkor még egy másik felületen, de 2018 óta itt írok a Cafeblogon. Rengeteg mindent megtanultam magamról, és nagyon köszönöm a lehetőséget, mert a mai napig örömmel tölt el, ha írok!

Az utóbbi időben kevesebb bejegyzés született, de ezt annak tudom be, hogy munkahelyet váltottam, és a fizikai munka helyett újra szellemit végzek, ami rettentően lemeríti az agyam nap végére, de eljutottam oda, hogy hiányzik, ha nem írok, ha nem alkotok, és erre igenis szükségem van, nálam ez az öngondoskodás része, egyfajta terápia.

A másik fele a dolognak, amiért kevesebb posztot írtam, az pedig annyi, hogy változott az ízlésem, és nem tudtam, hogy fogjak hozzá, hogy ezek mentén átalakítsam a blogot.

Mindig az volt a vágyam, hogy ha egyszer saját házunk lesz, beleviszem majd az összes vidékies dekorálási lehetőséget. Hát, mit mondjak? Az elején nagyon tetszett, aztán elkezdtem ráunni, egyfolytában variáltam, és valahogy nem tetszett sosem a végeredmény. Észrevettem, hogy egyre jobban tetszenek más színek és, igénylem, hogy sokkal több növény vegyen körül, mint eddig, hogy már nem feltétlenül akarom koptatni a bútort, ha festek. A Pinterest táblámon is észrevettem a változást, és el kellett gondolkodnom…Nézzétek: https://hu.pinterest.com/kramanctanya/konyha-%C3%A9tkez%C5%91/

Mit fogtok ehhez szólni, hogy már nem az tetszik, amiért ez a blog indult, hogy mit reagáltok arra, hogy változott az ízlésem? Hozzáteszem: most sem csak ez tetszik, vagy csak az, egészen egyszerűen így alakul ki az emberben, és változik vele együtt ez is. Aztán rájöttem, hogy lehet, hogy Nektek is tetszeni fog, lehet, hogy Ti is így vagytok vele, és nem vagyok egyedül. Mindenesetre tudnotok kell, hogy hatalmas vívódás volt bennem, de már most jobban vagyok, hogy írok róla! Vicces, de az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy nem is látszik változás, csak én érzem? Döntsétek majd el Ti!

Nem mondom, hogy végérvényesen elszakadok a vidékies dekorációtól, mert az imádott bödönömet is át lehetett alakítani úgy, hogy most tökéletesen illeszkedik a nappaliba, vagy akár régi üvegek, kávédaráló, kanapé is helyet kap a házban. A továbbiakban is keresni fogom az újrahasznosítási lehetőségeket, és régi dolgoktól sem fogok megválni, az nem menne, mert imádom a kramancokat! A lényeg az, hogy ami tetszik, azokat megpróbálom a saját ízlésemmel összehozni, és így alakítani az otthonunkat, az életünket.

Bevallom, én nagyon élvezem ezt az átalakulást, és elárulhatom, hogy ez nem feltétlenül csak a lakberendezésben van jelen az életemben, hanem máshol is, és remélem, hogy egyszer erről is beszámolok majd részletesebben.

Biztos észrevettétek, hogy a blog neve maradt KRAMANC TANYA ( amin egyébként nem is kívánok változtatni ), de a kis szöveg alatta folyton módosult. Jelenleg : vidéki élet, ahogy mi látjuk – ez így tökéletesen lefedi további elképzeléseimet.

Bízom benne, hogy továbbra is követni fogtok, lesznek ezután is kapcsolódási pontok, és szívesen fogtok a bejegyzéseimre kattintani!

Köszönöm, hogy itt voltatok az elmúlt 3 évben, és ha tetszik továbbra is, maradjatok!

Kép forrása: unsplash




Te mit gondolsz erről? :)