Otthon

Így élünk vidéken – 11. rész

A Youtube csatornánkon indítottuk el a Vidéki vlog című sorozatunkat, ahol a vidéki életünket ismerhetitek meg. A vlog formátum egy kötetlenebb műfaj, ahol az ember jobban önmaga tud lenni.

Azt érzem, hogy ezek a vlogok sokkal személyesebbek, mint az írásaim, és Ti is tudtok arcot társítani a mondandómhoz.

Ezért arra gondoltam, hogy az éppen aktuális vidéki vlogot közzéteszem itt is, hogy ha valaki nem ismeri a YouTube csatornánkat, egy kattintással elérhesse innen.

Az aktuális videót ide kattintva nézhetitek meg!

Ezekben a vlogokban helyet kapnak felújítási munkák, kertészkedés, újrahasznosítás, életmód és könyves témák, és Csili cicával is rendszeresen találkozhattok. Természetesen a mi szemszögünkből nézve, ahogy mi látjuk a vidéki életet.

Ha követtek, tudjátok, hogy nagyon szeretek mindent megörökíteni, mindent naplózni, és erre tökéletesen alkalmas a vlogolás. Nagyon jó érzéssel tölt el, amikor visszanézem a korábbi vlogokat / igen, vissza szoktam nézni őket, hiszen magamnak is csinálom / , hogy mennyi változáson esik át folyamatosan a kis otthonunk.

Ezek a videók betekintést engednek vidéki életünk publikus részeibe, és bízunk benne, hogy egyre többen gondolkodnak majd úgy, hogy belevágnak a vidéki életbe!

Ne felejtsétek: Vidéken élni menő!

 

 

Minden jog fenntartva. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges!




Te mit gondolsz erről? :)