Otthon

Ezért választottunk semleges burkolatot a fürdőszobába

Ha követtek bennünket, biztosan tudjátok, hogy felújítjuk a fürdőszobánkat. A járólapozás és csempézés már megtörtént, mondhatjuk azt, hogy a piszkosabb munkálatokat letudtuk. Szeretek hosszútávra tervezni, mert nem nagyon akarok a közeljövőben ismét burkolás miatt kiköltözni az otthonunkból. Ezért mindenképpen egy semleges színt szerettem volna, egy semleges alapot, ami hozzájárul ahhoz, hogy a kiegészítőkkel tudjak játszani bármikor.

Esetünkben az alap most egy világosabb és egy sötétebb szürke szín lett, fehér falakkal.

Nagyon tetszenek a most divatos mintás járólapok,

mint ezen a képen is, és nagyon el tudnám képzelni vele a fürdőszobánkat, de féltem tőle, hogy nemsokára majd nem fog tetszeni, így nem mertem ilyen, számomra merész burkolatokat választani.

kramanc tanya mintas furdo

Mondhatjuk, hogy a komfortzónámon belül maradtam, de úgy érzem, hogy ilyen kérdésekben jó biztosra menni. Természetesen ezzel a szürkével is előfordulhat, hogy hamar megunom, pont a szürkesége miatt, de itt jönnek képbe a kiegészítők, amiket sokkal költséghatékonyabban lehet változtatni, így gyorsan más hangulatot tudok varázsolni a fürdőszobában. Félreértés ne essék, ezt sem szeretném sűrűn cserélgetni de biztosan hamarabb megtörténik, mint egy járólap cseréje.

Jelenleg nagyon tetszik az elegáns vonal,

és említettem is ebben a videóban, hogy dilemmázom a fekete és az arany kiegészítők között, valamint a lámpa- kérdés sem eldöntött még.

Mindegyik mutatós, és mindegyikben tetszik valami:

kramanc tanya furdo arany

kramanc tanya fordo bor

kramanc tanya fekete furdo2

kramanc tanya krom

A színes falaktól vagy a tapétától / plexivel persze / sem zárkózom el a későbbiekben, de most egyelőre élvezem a fehér tisztaságát, egyszerűségét. Mint egy tiszta lapot.

Nagyon bejön a méregzöld, ha már az elegáns vonal szóba került, de csak egy kisebb felületen tudnám elképzelni, mert nem túl nagy a fürdőszobánk.

kramanc tanya zold3

kramanc tanya zold furdo4

 

Mit gondoltok TI?

Maradnátok a jól bevált króm felületnél csaptelepek esetében, vagy kísérleteznétek arannyal, feketével?

Megpróbálnátok búra nélküli világítást tenni a tükör mellé, vagy inkább a hagyományos felé húztok?

Növények közül az élőre, vagy a művirágra szavaztok a fürdőszobában?

Polcot vagy szekrényt raknátok?

 

 

Írjátok meg, Nektek melyik tetszik jobban!

 

 

Képek: Pinterest




Te mit gondolsz erről? :)