Schildusz

Erre figyelj a KONYHÁBAN, ha gyorsan és jó áron szeretnéd eladni az ingatlanodat

Az ingatlanod értékesítése előtt fontos szerepet játszik a konyha állapota, hiszen ez az egyik olyan helyiség, amely a potenciális vevők figyelmét leginkább felkelti. A konyha felújítása vagy rendbehozása segíthet abban, hogy gyorsan és jó áron értékesítsd a lakást. Ha szeretnéd, hogy pozitív kép alakuljon ki a vevőben, fogadd meg ezeket a tippeket!

6 tipp, hogyan készítsd fel konyhádat a gyors eladáshoz:

1.Frissítsd a festést: Az első benyomást meghatározó tényező a konyha megjelenése. Frissítsd a falak festését egy világosabb, semleges színnel, ami tágasabbnak és rendezettebbnek mutatja a teret. Kerüld a túl személyes vagy extrém színválasztást, mert nem arra harapnak a vevők!

konyha felkészítés

 

2. Cseréld ki a sérült elemeket: Ellenőrizd a kilincseket, fogantyúkat, csaptelepeket vagy a szekrényeket! Amennyiben bármelyikük sérült vagy elavult, cseréld ki! Az apróbb javítások és cserék jelentősen megnövelhetik az ingatlan értékét.

 

3. Ne feledkezz meg az apró részletekről: Az apró részletek sokat számítanak az ingatlan értékesítésekor. Ügyelj a konyhai pult tisztaságára és rendezettségére, tedd el a mosogatószeres flakont, vagy öntsd át egy egységes, letisztult flakonba a tisztítószerekkel együtt! Tegyél a vázába virágot, párologtass valami finom illatot, vagy gyújts illatgyertyát, mielőtt a vevő megérkezik!

konyha home staging

 

4. Rendezd át és takarítsd ki a konyhai szekrényeket: A vevők általában kíváncsiak a tárolókapacitásra és a praktikus elrendezésre. Rendezd át a szekrényeket, hogy tágasabbnak tűnjenek, és távolítsd el a felesleges vagy személyes tárgyakat! Az alapos takarítás segít megszüntetni a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat is, ha például nem lakod az ingatlant.

 

5. Frissítsd a világítást: A megfelelő világítás meleg, barátságos atmoszférát teremt. Használj energiatakarékos LED-es lámpákat vagy felszerelhetsz spotlámpákat is! Ha nem is tudod ezt kivitelezni, legalább a redőnyöket húzd fel, hadd lássa a vevő, hogy nem egy sötét lyukat vesz!

 

6. Frissítsd a konyhai berendezéseket: ha van rá lehetőséged, érdemes fontolóra venni jelenlegi berendezések cseréjét, amelyek már elavultak vagy meghibásodtak, mert a modern mosogatógép vagy hűtőszekrény hozzáadott értéket jelenthet az ingatlan számára.

konyha felkészítés eladásra

 

Ezek az egyszerű, de hatékony lépések segíthetnek abban, hogy a konyha vonzóbbá váljon az ingatlan vásárlók számára. Egy frissített és jól karbantartott konyha jelzi, hogy az ingatlan jó állapotban van, és magasabb árat érhet el az eladáskor. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden esetben kérd ki egy ingatlanszakértő véleményét, hogy az adott piaci körülményekhez és az ingatlan állapotához igazodó döntéseket hozz!

 

Ha tetszett, dobjatok egy lájkot, osszátok meg a videót, iratkozzatok fel a csatornámra, és nyomjátok meg a kis csengőt, hogy mindig kapjatok értesítést az új videóimról! Tartsatok velem, ha kíváncsiak vagytok rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

További cikkeim a témában:

Ha érdekel, hogy miért szükséges a lakásfelkészítés eladás előtt, kattints ide!

Miért fontos a jó fotó készítés ingatlan eladás előtt – itt megtudhatod!

 

 

Ahol még megtaláltok:

Instagram: https://www.instagram.com/schindlerildi/

TikTok: https://www.tiktok.com/@schindlerildi

Facebook oldal: https://www.facebook.com/schindler.ildi

Pinterest:https://hu.pinterest.com/schindlerild…

Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCaWG…

Együttműködés: info@schindlerildi.hu

 

 

Képek: pixabay, unsplash




Te mit gondolsz erről? :)