Schildusz

Őszi kedvenceim

Bárcsak minden évben készítettem volna őszi kedvences videót! Most nagyon szívesen megnézném, hogy tavaly mik voltak azok a dolgok, amik megmelengették a lelkemet. Idén viszont ez nem maradt el, és most mutatom is ebben a videóban, hogy mik az őszi nagy kedvenceim! Kattintsatok és engedjétek, hogy titeket is bekebelezzen az ősz!

A videót itt tudjátok megnézni:

 

Ha Nektek is megtetszett a molyos füzet, és szívesen vásárolnátok hazai kisvállalkozótól, akkor a  https://anazudesign.com/oldalról tudtok rendelni, és ha beírjátok az ILDI10 kódot, akkor 10% kedvezményt kaptok a rendelésből. A kuponkód 2023.11.15. éjfélig érvényes, ne maradjatok le!

 

Ha szeretnétek több őszi videót, akkor nézzétek meg ezeket:

Ha tetszett, dobjatok egy lájkot, osszátok meg a videót, iratkozzatok fel a csatornámra, és nyomjátok meg a kis csengőt, hogy mindig kapjatok értesítést az új videóimról! Tartsatok velem, ha kíváncsiak vagytok rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

 

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!

A bejegyzés saját fotót tartalmaz.

A molyos jegyzetfüzetet kaptam, ezért a poszt reklámnak minősül.




Te mit gondolsz erről? :)