Otthon

Sütőtökös finomságok | őszi kaspók | DIY borító

Valahogy két sütőtökös finomság is került a videóba, remélem, nem bánjátok! Gyönyörű kaspókat kaptam, és készítettem egy őszi témájú füzetborítót, nézzétek meg a videót!

Azt veszem észre, hogy egyre színesebb a lakás, és mostanában jól is esik a lelkemnek ez a kavalkád. Ezek az új kaspók annyira egyediek, és rettentő jó érzéssel tölt el, hogy új életet adhatok nekik. Valószínűleg a kútra fognak kerülni, és árvácskát ültetek mindegyikbe, csak megvárom, hogy a begónia elvirágozzon. Nem tudom, hogy Csili mit fog szólni hozzá, ugyanis a vacsora után mindig oda szokott feküdni, ott jól szemmel tudja tartani a bejárati ajtót.

A videót itt tudjátok megnézni:

 

 

Annyi videó kering a sütőtök különféle felhasználásáról, hogy gondoltam kipróbálok én is néhányat. Készítettem egy cambembert sajttal és kakukkfűvel borított sütőtököt egy kis sós nasinak. Viszont a diót elfelejtettem, pedig ha még azzal megszórtam volna, még pikánsabbra sikerül, de így sem panaszkodhatok, mert nagyon finom lett.

A másik sütötökös édesség, amit a videóban láthattok, egy sima egyszerű kekszes sütőtökgolyó fehércsoki bundában. A sütőtököt nem nagyon cukroztam meg, mert gondoltam, hogy a kekszpor is édes, és nagyon jól tettem, mert képzeljétek, a fehércsoki rettentő édes! Ez függőséget okoz, az tuti!

A videóban hozok egy tippet, hogyan tudtok egy régi füzetet felújítani. Ehhez öntapadós fóliára, ragasztóra, és egy kis fonalra lesz szükségetek.

 

Ha tetszett, dobjatok egy lájkot, osszátok meg a videót, iratkozzatok fel a csatornámra, és nyomjátok meg a kis csengőt, hogy mindig kapjatok értesítést az új videóimról! Tartsatok velem, ha kíváncsiak vagytok rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

 

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!

A bejegyzés saját fotót tartalmaz.




Te mit gondolsz erről? :)