Otthon

Így lesz a radiátorból mutatós bútordarab

Egy korábbi bejegyzésben bemutattam pár gyönyörű radiátort, amivel stílusosan húzhatjuk ki a fűtési szezont. Itt olvashattok róla. Most pedig azt járjuk körbe, hogy mi van akkor, ha a pénztárcánk nem engedi meg, hogy ezeket a drága megoldásokat válasszuk? Mit tehetünk, ha a régi, ócska fűtőtestet szeretnénk eltakarni?  Érdemes azért figyelembe venni, hogy a meleg ne rekedjen meg, hanem továbbra is átjárja a lakást.

Készíthetünk fából, raklapból polcot a tetejére, de ha egy erős alapot gyártunk neki, egy – két párnával feldobva tökéletes üldögélőt alakíthatunk ki, és egyből nem áll magányosan a radiátor az ablak előtt. Mi pedig szívesen ülünk oda olvasni, bámulni a havas tájat, és közben egy finom teát kortyolgatni.  A kovácsoltvas is nagyon hangulatos, és olyan színre festhetjük, amilyenre szeretnénk. Ha igazi vidékies jellegű berendezés a cél, akkor bátran állíthatunk be egy régi bakot, vagy egy általunk összetákolt rusztikus asztalkát.

Nagyon szeretem ezeket a dekorációkat, szinte egy teljesen új bútor születik meg, amit tavasszal, és nyáron is tudunk használni, és gyönyörködhetünk benne.

 

Képek forrása : Pinterest

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!




Te mit gondolsz erről? :)