Otthon

Na, de miért is szeretjük a júliust? Ebből a 10 képből kiderül!

El sem hiszem, hogy már az év fele eltelt, sőt! Mondhatjuk azt is, hogy itt akár meg is állhatna az idő! A júliusi fotók is a természetről szólnak, de csempésztem bele mást is, hiszen ezekben a bejegyzésekben a kedvenc képeim jelennek meg. 

Egyedülálló képességem van arra, hogy úgy fotózzak gyönyörű virágokat, szép tájakat, hogy valahogy mindig belelóg egy vezeték. Szándékosan nem „fotosopoltam” ki, mert ez vagyok én, így készítek képet én.  Koncentráljatok a csodás sárga virágra

Ez a rózsa egy igazi meglepetés volt. Amikor kiültettem, napok múlva teljesen úgy tűnt, hogy nem marad életben. Aztán megemberelte magát, és hála a sok napsütésnek, szeretgetésnek ilyen csodás virágot hozott. 

Júliusban már zöldek a paradicsomok nálunk, és megint azon kapom magam, hogy fel kéne kötözni, ha szép, egészséges példányokat akarunk majd falatozni.

Szerintetek kell egyáltalán magyarázni ezt a képet? Ehhez egyszerűen nem lehet mit hozzáfűzni! Mégis annyit mondanék, hogy igazán tanulhatnánk a macskáktól, hogyan kell pihenni, relaxálni, nyújtózni. Be kell ismernem, hogy Csili ezt profi szinten űzi.

Lehet, hogy más kiborulna ezektől a pókhálóktól, de én nagyon szeretem, amikor eső után megjelennek a tuján, és szinte az egészet behálózzák.

Számomra legkedvesebb júliusi fotó, amit Anyucikám készített, és küldött át nekem, hogy én is láthassam, ahogy virágzik a hibiszkuszunk. Nekem ez a kép maga az ÉLET

A nyár a pihenésről szól, és ha olvastok minket, akkor tudjátok, hogy nagyon szeretjük a Dunát. Imádom, hogy mindig más arcát mutatja, és ez a világ legkirályabb dolgozószobája is!  Ha pihenni akarok, csak kinyúlok, és hallgatom a hullámokat, bámulom a felhőket, és átadom magam a természetnek. Ha pedig írni támad kedvem, ebből a tájból mindig tudok ihletet meríteni! Ami nálam még nyerő, hogy nincsenek emberek, ezen a szakaszon csak kevesen pecáznak, általában, amikor mi megyünk, akkor pont eljön valaki, és csak a miénk a part! Tökéletes feltöltődést kapunk!

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.




Te mit gondolsz erről? :)