Otthon

Pazar teraszok a grillezés szerelmeseinek

Mi jut eszetekbe legelőször, ha azt halljátok: grillező terasz? Biztos vagyok benne, hogy nem arra gondoltok egyből, hogy füst van, és már megint enni kell…. Valljuk be, mi magyarok nagyon szeretünk enni, és még jobban szeretünk szép helyeken falatozni. Ezek a varázslatos teraszok inspirálhatnak bennünket, ha éppen nincs megfelelő ötletünk a kivitelezésre, és ha tanácstalanok vagyunk, hogy milyen irányba induljunk el. Mindegyikre jellemző, hogy a fa és a , illetve a tégla együttes alkalmazása az otthonosság érzetét kelti bennünk, itt akarunk maradni, nem szeretnénk kiszakadni belőle. Egy ilyen terasz összefogja a társaságot, olyan, mint egy jó konyha:  otthonunk szíve.

 

Még most sincs késő belekezdeni egy grillező terasz elkészítésébe, szeptember végéig rengeteg időnk van még, hogy hétvégeken, vagy a szabadság alatt sütögessünk, és ilyen gyönyörű környezetben kapcsolódjunk ki.

Megálmodhatjuk egy filagória árnyékába, kovácsolt székekkel, vagy rattan bútorokkal, ölelgetős párnákkal, kényelmes fekhellyel, hogy a vacsora elfogyasztása után ejtőzni tudjunk egy pohár bor társaságában.

El tudok hozzájuk képzelni egy bohém függőágyat, vagy mostanság még divatos raklap garnitúrát, amit olyan színre pingálunk, ami a legjobban passzol egyéniségünkhöz. Ez költséghatékonyabb megoldás, és mi magunk is elkészíthetjük.

Mindenképpen terveznék mellé egy illatos fűszerkertet, rozmaringgal, kakukkfűvel, mentával, hogy a séfnek csak ki kelljen nyúlni a szigete mögül, és a legfrissebb ízekkel tudja megbolondítani a főztjét.

 

 

 

Feldobhatjuk saját készítésű díszekkel, bútorokkal, kiegészítőkkel, így lesz igazán személyes, egyedi, és már csak az egész évben tartó nyarat kell megrendelni hozzá.

Képek forrása: Pinterest

 

Ki kapott kedvet a grillezéshez?

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!

 

 




Te mit gondolsz erről? :)