Otthon,  Régiből újat

Bámulatos átalakulás – így lesz az egyszerűből nagyszerű

Találtam az eldobozolt cuccok között / jó lesz még valamire címkével ellátott tároló 🙂 / két  illatosító készüléket,  amit valószínűleg azért tettem a doboz aljára, hogy ne is lássam őket. Nem igazán tetszenek ezek a színek, főleg a fekete nem illik az otthonunkba, így kitaláltam, hogy átalakítom őket olyanra, ami nekem tetszik. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan csináltam, görgess lejjebb! Végtelenül egyszerű volt elkészíteni, és mégis annyira más lett! 🙂

Hozzávalók:

  • egy régi illatosító készülék
  • csiszoló papír
  • akril festék
  • decoupage ragasztó
  • szalvéta

Elkészítése:

Ha van ilyen készüléked, és Te sem vagy elégedett a színével, tisztítsd le, és csiszold meg egy finomabb papírral, hogy jobban tapadjon rá a festék! Portalanítás után kend be festékkel, itt érdemes olyan színt használni, ami hasonló a szalvétához.! Általában fehérrel kenem le, és ha mégis más színű a szalvéta, akkor olyan színnel pacsmagolom körbe. Itt most nem volt szükség  pacsmagolásra, antikolásra. Száradás után még egy réteg festéket vittem fel rá, majd a szalvétát ráillesztve bekentem decoupage ragasztóval. Amikor ez is megszáradt, szikével óvatosan körbevágtam azokat a részeket, ahol szét kell nyitni, hogy bele tudjuk tenni a spray-t.

Kétféle szalvétával dolgoztam, mert nem szerettem volna, ha egyformák lesznek. Az egyiken egy albatrosz álldogál, a másik pedig picit csajosabb ezzel a vintage bicóval. Mindegyiket imádom, és örülök, hogy kikotortam őket a dobozból. Most már nem kell olyan pontjára tenni a lakásnak, ahol senki nem látja. Igazi dekorációs elem lett belőle. 🙂

Ha Neked is van, és utálod, hogy nem jó a színe, hogy nem passzol a többi dekorációval, alakítsd át! Megéri, mert az egyszerű, unalmas készülékből egy nagyszerű dekoráció született!

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!




Te mit gondolsz erről? :)