Otthon

Íme a nagy teszt! Te melyiket választanád?

Régi vágyam, hogy legyen egy kenyértartóm, ami fából készült, tudjátok az a hagyományos, „redőnyös”. Az albérletben el sem fért volna, meg semmi kedvem nem volt úgy venni, hogy majd egyszer a saját otthonunkba jó lesz, és addig elrakom, rosszul is lettem volna teljesen, ha megveszem, de nem használom! Összegyűjtöttem pár ötletet, hogy milyen elképzeléseim vannak a dekorációját illetően, nézzétek meg! Ha pedig van ötletetek, írjátok meg kommentben! Örülök, ha minél több lehetőség közül tudok választani!

Sosem szerettem azt, amikor a kenyér egy zacskóban hentergett, egyrészt nem esztétikus, másrészt, ha nem volt jól visszacsomagolva, kiszáradt. Így most kénytelenek vagyunk jól becsomagolni, hogy a zacskó ne lógjon ki a tartóból. Zacskó így is szükséges hozzá, hiszen simán a tartóban ugyanúgy kiszáradna, de legalább már nem látszik.

Számos technika között válogathatunk, a dekupázstól kezdve, a transzferáláson át az égetésig, és én még nem döntöttem el, hogy melyiket alkalmazom. Mindegyik megoldás nagyon tetszik, a pirográf technika pedig a kedvenceim közé tartozik, és lehet, hogy égetni fogok rá valami szép mintát. Még azt is el tudom képzelni, hogy valami saját költeményt pingálok rá.

Íme az alap:

A fogantyú biztos megy róla, mert ez egyáltalán nem tetszik. Mindenképpen valami kis kedveset szeretnék, akár porcelánból, akár antikolt fémből. Még várok, hogy összeálljon a tökéletes terv a fejemben, addig pedig megnézek egy csomó fotót.

Természetesen az a legfontosabb, hogy a többi kiegészítőhöz, bútorhoz passzoljon, illeszkedjen ahhoz a hangulathoz, ami az étkezőben uralkodik. Ott fog majd helyet kapni a tálalón, ami jelenleg a csiszolás fázisban van, ugyanis kell neki egy kis ráncfelvarrás…. Majd erről is írok!

Nekem a legszimpatikusabb egyébként ez a barna – fehér változat, maximum tört fehérrel csinálnám meg, és biztos nem azt a szót égetném bele, hogy bread… Csicsásat nem akarok, az nem az én világom, egy kis egyszerű, visszafogott tartót szeretnék a kenyérnek, amiben leginkább a saját készítésű fog remélhetőleg helyet kapni így télen. Ilyenkor többször sütünk kenyeret, amit mindig nagyon várok! Erről itt írtam korábban, csekkoljátok ezt is!

 

 

Tetszik nagyon ez a változat is, hogy bent kitapétázták, de én valószínűleg nem fogom megtenni.

 

Várom az ötleteiteket, hogyan alakítanátok át!?

 

Képek: Pinterest és saját




Te mit gondolsz erről? :)