Otthon

Ezek a legcukibb karácsonyi párnák – indulhat a dekorálás!

Itt a karácsonyi dekorációk időszaka, és ha még nem kezdted el tervezni az ideit, akkor meríts ötletet ezekből a kedves párnákból! Nagyon sokfélét be lehet szerezni az üzletekben, webáruházakban, de ha ügyes vagy, magad is készíthetsz huzatokat a saját elképzelésed szerint. Mutatok pár ötletet! 

Ha van otthon felesleges egyszínű huzatod, az a legjobb, mert ezt dekorálhatod úgy, hogy más anyagból mintákat vágsz ki, és rávarrod. Hímezhetsz is, horgolhatsz is rá mintát, teljesen rád van bízva, ez a legjobb benne! Kreatív ötleteiddel le is nyűgözheted a karácsonyi vendégsereget. Válassz cuki manókat, csizmát, karácsonyfát, vagy csillagot, a siker biztos nem marad el!

Egy régi kötött pulcsidat is felhasználhatod, és még bojtokat is varrhatsz a széleire. A kockás minta, és a lenvászon nagyon jó választás, igazi „ country „ anyagok. Ha ilyet választasz alapnak, akkor valami egyszínű mintával dobd fel, lehetőleg olyannal, ami passzol a helyiség hangulatához, és a többi kiegészítőhöz. Ha boltban szerzed be őket, akkor is érvényes ez a szabály! Szerintem nem érdemes mindig a trendek után menni, mert akkor évente cserélheted le a díszeket, és nem lesz meg az érzés, amit én imádok ilyenkor.

Minden évben, amikor előkerülnek a karácsonyi dekorációk, eszembe jut a gyerekkorom, és egyből könnyebben hangolódok erre a meghitt időszakra. Persze nem azt mondom, hogy soha ne vegyünk semmit, de nem kell mindent levadászni a boltok polcairól, elég, ha egy –egy új darabbal felfrissítjük a régieket. Nálam ilyen például ebben az évben a karácsonyi kaktusz, és a mikulás virág. Sosem volt még, és nem is vágytam rájuk, de idén biztos az új otthonunk miatt vettem meg őket, mert szeretném, ha az itteni első karácsonyunk szép lenne!

Ti mivel kezditek a dekorálást?

 

Képek: Pinterest




Te mit gondolsz erről? :)