Otthon

Ilyen menő karácsonyi dekorációd lehet deszkából!

Mostanság nagyon sok ezekhez hasonló dekorációval lehet találkozni az üzletekben, de én mégis azt mondom, hogy ha van rá időtök, van egy pici kézügyességetek, készítsétek el saját magatok ezeket a táblákat, képeket! Egyik bolti sem tud velük versenyezni, és annyira hangulatossá tesznek egy- egy szobát! Elég hozzá egy régi deszka, amit újra hasznossá tehetsz!

Szinte mindegyikről elmondható, hogy pár deszka kell hozzá, amit még kézzel is le tudsz csiszolni, ecset, festék, valami sablon, és némi madzag, ha fel is szeretnéd akasztani. Még egy panelben is el lehet őket készíteni a második emeleten, elhihetitek, mert én eddig ott csináltam őket! A lényeg az egyszerűség, itt nem érdemes túltolni, mert elveszti a varázsát. Lecsiszolod a deszkát, felrajzolod a mintát, kifested, és ha szeretnéd maximum lakkozod, hogy tartósabb legyen! Jól hangzik, nem?

Az ilyen picuri darabokat olyan jó csak úgy szétszórni a lakás különböző pontjain, és bárhova mész, tuti belefutsz egybe!

Na jó, ehhez kell egy kis extra tudás, ennek én sem kezdenék neki, mert nem tudok így festeni, de esetleg vennék hozzá valamilyen fenyős szalvétát, és azzal kísérleteznék dekupázs technikával, egyébként lehet, hogy ez is az…Teljesen mindegy, gyönyörű!

Lehet színeset is megálmodni, nekem ez is nagyon tetszik! Olyan színeket használj, amik a legjobban passzolnak az otthonodhoz!

ÁÁÁÁÁÁ, imádom! Szerintem ezek önmagukban nem is néznek ki jól, de így egyben nagyon ütős karácsonyi dekor! Persze, persze egyenként is jól néznek ki, de így együtt…..szerintem vétek lenne szétválasztani őket!

Íme egy visszafogottabb verzió:

Tényleg bármit festhetsz rá!

Ezeket tavaly csináltam, nagyon szeretem őket!

 

Keresed már a deszkákat?

 

Képek: Pinterest és saját




Te mit gondolsz erről? :)