Otthon

Vidéki napló 7. rész

Decemberben is sok sztori készült az Instagram és Facebook profilunkra, ezek közül osztok meg párat, fogadjátok szeretettel! Ha kíváncsiak vagytok a korábbiakra, kattintsatok ide! Kövessetek bennünket a FacebookInstagram oldalainkon, ha nem akartok a napi sztorikról lemaradni!

Szerencsére töbször volt ilyen szupi idő decemberben, bár a napsütést erősen hiányoltuk ebben a hónapban is. Hihetetlen, hogy ez a kis virág ilyen jól bírja, hogy még decemberben is megörvendeztet minket élénk színével!

Kramanc tanya jó ido

A novemberi vidéki naplóban láthattátok már, hogy a régi benti karácsonyfánk került a sufnira dekorációnak. Kint nálunk nem is volt más az ünnepek alatt, mert nem szeretem azt a nagy fényáradatot.

kramanc tanya sufni dekor

Elégedett vagyok, mert sikerült olyan dolgokkal foglalkoznom a szünetben, amik kikapcsolnak. Volt időm olvasni is. Tudjátok rólam, hogy egyszerre mindig több könyvet olvasok, több témában. Nem tudom, hogy ez miért alakult így, de ezt szoktam meg. Amikor Harry Potter könyvet vettem a kezembe azért eléggé meglepődtem:

kramanc tanya harry potter

Másik kedvenc olvasmányom:

kramanc tanya barack

Nagyon megörültem, amikor eszembe jutott, hogy még van citromfű a kertben, és tudtam egy igazi lazító teát varázsolni magamnak!

kramanc tanya citromfu

Csilikének mostanság többször sikerül bejutnia, és mindig lestoppol magának valami jó kis helyet.

kramanc tanya csili bent

Legyegyszerűbb, és legillatosabb dekoráció a rozmaring! Imádom!

kramanc tanya kari dekor

A karácsonyi készülődésben már szinte égnek állt a hajam, pedig nagyon időben sikerült minden ajándékot beszereznem.

kramanc tanya schildusz

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

 




Te mit gondolsz erről? :)