Otthon

Ilyen ajtókat szereltünk a lakásba – augusztusi projekt

Nagyon vártam már, hogy az augusztusi pojektünk is meglegyen, mert ez azt jelenti, hogy végre van ajtó a hálószobánkon, és a gyerekek szobáin.  Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen beltéri ajtókat választottunk, görgessetek lejjebb! A folyamatról ezúttal sajnos elfelejtettem fázisfotókat készíteni, csak videóztam.  A videót ide kattintva tudjátok megnézni!

Mindenképpen natúr fenyő ajtókat szerettem volna mindegyik helyiségben,

mert ez nagyon jól passzol a sötét szürke járólaphoz, és a fekete kilincshez, amit választottunk hozzá. Átlátsztó vékony lazúrral kell még lekezelnünk, hogy jól bírja a strapát. Azért is tetszik ez a natúr megoldás, mert később akár sötétebb is lehet belőle, de egyelőre nagyon szeretem ezt a világos verziót.

A folyamatról ezúttal sajnos elfelejtettem fázisfotókat készíteni, csak videóztam.  A videót ide kattintva tudjátok megnézni!

Még sok munka van az előszobában, de mindenképp szerettem volna megmutatni, hogy állunk. Már így is nagyon szeretem!

Az ajtók beszerzése nagyon kalandos volt, és inkább csak a jó részét emelném ki: Köszönjük a fehérvári OBI munkatársainak, hogy végül sikerült 3 db szép állapotú ajtót félretenniük nekünk és persze Gábor gyerekkori barátjának, aki szintén hozzájárult, hogy sikeresen záruljon a projekt!

 

Minden jog fenntartva. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges!




Te mit gondolsz erről? :)