Schildusz

Ettől nem fogok elhízni – mit eszem egy nap

A méheltávoító műtétem óta nem tudok hízni, aminek néha nagyon örülök, mert előtte a kidudorodó hasam miatt nem vehettem fel szűk ruhákat. De legtöbbször zavar, hogy ilyen vézna vagyok. Ráncosabb vagyok, sápadt, de ami ennél jobban idegesít az az, hogy 41 évesen tényleg úgy néz ki a testem, mint egy kislányé. A táplálkozásomat úgy jellemezném, hogy igyekszem a lehető legegészségesebben enni az én nézeteim szerint, de nem esem kétségbe, ha lecsúszik egy csoki. Ha kíváncsiak vagytok rá, miket eszem egy nap, nézzétek meg ezt a videót, amiben elmesélem és megmutatom, hogy miből áll egy napi étkezésem!

Ha hiszitek, ha nem, egy sovány test látványa is lehet elkeserítő, és tud rossz érzéseket kiváltani az emberből, ha nem tud hízni, és eltűnik a nőies alkat. Tudom, hogy senki nem hiszi el, de nagyon nem tesz jót az önbizalomnak az sem, ha valaki azt kapja meg mindig, hogy jajjjj, de vékony vagy, eszel te rendesen és társai….

Úgy érzem, hogy teszek a hízásért,

de próbálom az egészséges vonalat vinni, mert ez esik jól. Visszaépítettem a fehér kenyeret az étrendembe, viszek szendvicset a munkába, eszem édességet is, és tényleg semmit nem vonok meg magamtól. Mindezt úgy csinálom, hogy a nap nagy részében egészséges ételeket eszem, így mindig marad hely egy kis csokikának, sütikének.

Tornázni sokáig nem mertem, mert nagyon féltem, nehogy bajom legyen.  A műtét után a mályvatornát csináltam, és nemrég keztem el kicsi súlyzókkal dolgozni újra. Most az izmok visszaszerzése a cél, és az , hogy a gyakorlatok elvégzése közben jól érezzem magam.

Emellett a séta vagy gyaloglás nagyon fontos része a mindennapjaimnak.

Mivel leginkább ülő munkát végzek, napközben nem nagyon megyek, így nálam jónak számít a napi 5000-7000 lépés. Erre figyelek, hogy ez kevesebb ne legyen. Nem vagyok rest két buszmegállót is gyalogolni azért, hogy elérjem a kitűzött számot, nem mellesleg nagyon felfrissít mindig. Ha mégsem sikerül, akkor munka után ha hazaérek, az udvaron szoktam behozni a lemaradást.

A táplálkozás és a mozgásom összehangolása talán meghozza majd a súlyom gyarapodását is, bízom benne! 4-5 kilóra pályázom, akinek felesleges, küldhet nyugodtan!

Ha érdekelnek benneteket hasonló tartalmak, iratkozzatok fel a YouTube csatornámra!

 

Tartsatok velem, ha kíváncsiak vagytok rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

Ahol még megtaláltok:

Instagram: https://www.instagram.com/schindlerildi/

TikTok: https://www.tiktok.com/@schindlerildi

Facebook oldal: https://www.facebook.com/schindler.ildi

Pinterest:https://hu.pinterest.com/schindlerild…

Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCaWG…

Együttműködés: info@schindlerildi.hu

 

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!




Te mit gondolsz erről? :)