Schildusz

A legmerészebb álmok is megvalósulhatnak 2024-ben

Juhhhhú, 2024! Oké, kezdjük azzal, hogy nagyon örülök annak, hogy már tovább van világos, és inkább közelebb vagyunk a tavaszhoz, mint nem. Ez az alapállás, és imádom! Ilyenkor teljesen pozitív hangulatba tudom hozni magam, és minden átértékelődik, azt érzem, hogy ez bizony az én évem lesz, és nagyon hiszem, hogy miden álmom valóra válik, amit szeretnék! Na, de nézzük is meg, mi az idei nagy tervem, ami akár fenekestül felforgathatja az idei évemet!

A tavalyi év utolsó videójában emlíettem, hogy az a Szabó Magda idézet akár évindító üzenet is lehet, és így szépen át is eveztünk a 2024-es évre.

Erre az évre a legfőbb tervem az, hogy haladjak előre az önismereti úton,

amibe belekezdtem fél évvel ezelőtt, azaz folytassam az átkelést önmagam óceánján, és ehhez egy Rakonczay Gábor idézetet hívtam segítségül, aki ezt mondja:

Rakonczay Gábor idézet önmagunk óceánja schindler ildi

 

Az átkelés nekem egyelőre nagyon merész küldetésnek, egy nagy álomnak tűnik, de folyamatosan teszek érte, hogy egyre könnyebb legyen. Szuperérzékenyként pedig szerintem ez egy hosszadalmas folyamat lesz, de mivel hiszek abban, hogy célravezető a módszer, ezért jobban látom a javulás lehetőségét.

A 2023- as év nagy tanulsága, hogy a célokat időnkét módosítani kell,

mert azt vettem észre, hogy a kitűzött cél elérése nem okozott akkora boldogságot, mint ahogy azt én vártam, sőt ürességet éreztem, mikor az enyém lett.

Ha egy szóval meg kellene határozni a 2024-es évemet, nem tudnám, de ezeket a szavakat mondanám:

  • újratervezés
  • lelki gyógyulás
  • egyszerűség

Az évindításról, tervezésről szóló videómat itt tudod megnézni:

Kívánom Nektek, hogy legyen kitartásotok, erőtök, türelmetek és megfelelő eszközeitek a céljaitok eléréséhez! Nagyon bízom benne, hogy támogatótok, segítőtök, vagy akár mentorotok is van, mert ez megkönnyíti az átkelést.

Írjátok meg, hogy Nektek milyen céljaitok vannak ebben az évben!

Nagyon boldog új évet kívánok!

 

Ha tetszett, dobj egy lájkot, oszd meg a videót, iratkozz fel a csatornámra, és nyomd meg a kis csengőt, hogy mindig kapj értesítést az új videóimról! Tarts velem, ha kíváncsiak vagy rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!




Te mit gondolsz erről? :)