Otthon

Ilyen virágokat vettem

Ideje frissíteni a kerti virágokat, gyertek velem egy virtuális sétára! A szomszéd faluba mentünk át beszerezni a palántákat, és az idei muskátlikat, petúniát. Begóniát is vettem, pedig sosem volt a kedvencem. Anyunál mindig van begónia, és mindig gyönyörű nála, én pedig általában akkor szoktam megbánni, hogy nem vettem, mikor ott meglátom teljes pompájában, így most megelőztem.

Különböző helyekre szántam ezeket a virágokat, és elhihetitek, hogy többet is tudtam volna venni.

A videót itt tudjátok megnézni:

Elhatároztam, hogy idén a kerítés párkányára fogok muskátlit tenni ládákba. Sosem volt még itt muskátli, ki kellett próbálni! Tettem közé futót is, fogalmam sincs, hogy fogják elviselni egymást, de mindig szeretek kísérletezni.

A petúniát tavaly mellőztem, mert nem volt elég türelmem ahhoz, hogy szépen, folyamatosan karban tudjam tartani. Most viszont vettem két kis sárgát, mert ez passzol az általam kitalált dekorációhoz.

Mindenképpen szerettem volna szúnyogriasztó növénykét beszerezni, mert imádom, ahogy burjánzik, és lefut a cserépből. Nagyon beleszerettem ebbe az illatos kakassarkantyú virágba az évek során.

A virágokon kívül paradicsomot, paprikát és zellert is vettünk, amit azonnal el is ültettem, és nagyon bízom benne, hogy nagy hidegek már nem jönnek!

Írjátok meg, hogy ti miket szoktatok ültetni!

 

Ha tetszett, dobjatok egy lájkot, osszátok meg a videót, iratkozzatok fel a csatornámra, és nyomjátok meg a kis csengőt, hogy mindig kapjatok értesítést az új videóimról! Tartsatok velem, ha kíváncsiak vagytok rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

Ahol még megtaláltok:

Instagram: https://www.instagram.com/schindlerildi/

TikTok: https://www.tiktok.com/@schindlerildi

Facebook oldal: https://www.facebook.com/schindler.ildi

Pinterest:https://hu.pinterest.com/schindlerild…

Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCaWG…

Együttműködés: info@schindlerildi.hu

 

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!

 




Te mit gondolsz erről? :)