Otthon

Bejárat dekorálás | előtte -utána

A tavaszi dekorálás természetesen a bejáratot sem kerülhette el, tartsatok velem, és nézzétek meg ebben a videóban, hogyan frissítettem fel! Az összhatás nekem egy picit inkább őszi lett, de imádom ezeket a színeket!

Egy korábbi videóban láthattátok, hogy egy kerti padot újítottunk fel, ez a kis pad a bejárat mellett kapott helyet. A reggeli kávé kortyolgatása nagyon jól esik itt az ébredező természettel. Ezer kismadár csipogja már korán reggel a fülünkbe, hogy jó kis nap elé nézünk.

A bejárattal nem foglalkoztunk a beköltözésünk óta egyáltalán, így láthatjátok, hogy jön fel a járólap, nem is egyformák ezek, az előző tulajdonos korábban már javítgatta a hibákat. Az kisebb ablakot és a bejárati ajtót már kicseréltettük, de még nem hoztuk rendbe körülötte a falat. Nem is akarjuk addig, amíg a nagyobb ablakok is ki nem lesznek cserélve.

Mutatom az előtte képeket:

Felsöpörtem, felmostam, és lemostam az ajtót, mert Csili mindig összetapicskolja.

 

A videót itt tudjátok megnézni:

Elhelyeztem a virágokat, és dekorokat.

A párnákkal, kaspókkal variáltam mire megtaláltam a végleges verziót.

 

Ezzel videóval és ezekkel a képekkel azt szeretném inkább megmutatni, hogy kisebb módosításokkal, dekorációkkal mennyire meg lehet változtatni akár egy bejáratnak a hangulatát. A koncepció az volt a fejemben, hogy a sárga petúniák, a sárga párna és pléd milyen jól fog mutatni ezzel a falszínnel, milyen friss lesz. Aztán kirajzolódott a kép, és valahogy olyan őszies lett a végeredmény, meg az időjárás is a szomorúbb arcát mutatta mire végeztem. Ezzel együtt nekem nagyon tetszik, de már előre kíváncsi vagyok, hogy ősszel mivel fogom átvariálni!?

 

Ha tetszett, dobjatok egy lájkot, osszátok meg a videót, iratkozzatok fel a csatornámra, és nyomjátok meg a kis csengőt, hogy mindig kapjatok értesítést az új videóimról! Tartsatok velem, ha kíváncsiak vagytok rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

Ahol még megtaláltok:

Instagram: https://www.instagram.com/schindlerildi/

TikTok: https://www.tiktok.com/@schindlerildi

Facebook oldal: https://www.facebook.com/schindler.ildi

Pinterest:https://hu.pinterest.com/schindlerild…

Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCaWG…

Együttműködés: info@schindlerildi.hu

 

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!




Te mit gondolsz erről? :)