Schildusz

Gyógyítsd a szuperérzékeny lelked kertészkedéssel!

A kertészkedés és legfőképpen a gazolás számomra az egyik legfeltöltőbb tevékenység, ami a kis szuperérzékeny lelkemet mindig meggyógyítja még ebben az őszi időszakban is.

A kert valóban a remény és a megújulás szimbóluma.

a kert gyógyír a léleknek schindler ildi

Ahogy az évszakok váltakoznak, ahogy megy a nyár és jön az ősz, úgy virágzik és hervad el a kert is, de mindig van lehetőség az újjászületésére. Ilyenkor ősszel is újjászületik és más alakot ölt, más élőlényeknek ad helyet és más gondolatokat ébreszt a benne tevékenykedők fejében és még az idő is máshogy telik. Ez a folyamat az elfogadást és a változás szépségét is megtaníthatja nekünk, ha észrevesszük, és hagyjuk bevonni magunkat ebbe a csodába.

A kertészkedés megtanítja nekünk a törődést és a gondoskodást magunkról. Ahogy locsolom a virágokat vagy szedem a zöldségeket, érzem, hogy a gondoskodás a szívem mélyéről jön. A kertem a saját kis paradicsomom, ahol a gondolataim megtisztulnak, és a stressz szépen lassan elillan.

 

Ezért szeretem a kertészkedést, mert a kert az én szuperérzékeny lelkemnek gyógyír, ahol megtalálom a békét és a boldogságot.

 

Ti miért szerettek kertészkedni? Írjátok meg és ha van kedvetek, küldjetek fotót a kertetekről!🌱💚

 

Ha kíváncsiak vagytok még, miért jó kertészkedni, olvassátok el ezt a cikket is:

https://www.schindlerildi.hu/2019/07/01/neked-mi-jut-eszedbe-ha-meglatod-ezt-a-kepet/

 

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.




Te mit gondolsz erről? :)