Recept

Így lesz az unalmas maradékból mennyei lencsekrém

Ha azt gondoltad, hogy a maradék lencsefőzelék nem tudja felpörgetni az ízlelőbimbóidat, akkor készülj, mert most meg fogsz lepődni!Igazi kulináris varázslatot hoztam, amivel megmentheted a maradékot. Íme egy egyszerű, de lenyűgözően finom recept, amivel a maradék lencsefőzeléket alakíthatod át egy olyan kenhető krémmé, ami kiválóan passzol a friss, ropogós pirítóshoz.

Hozzávalók:

  • Maradék lencsefőzelék
  • Friss petrezselyem és őrölt fekete bors a díszítéshez

Elkészítés:

  1. Turmixold, vagy aprítsd össze a maradék lencsefőzeléket!
  2. Vegyél elő egy kis tálkát, és kanalazd bele a lencsekrémet! Kóstold meg, és fűszerezd ha kell, ne félj játszani az ízekkel!
  3. Végezetül, mielőtt felszolgálnád, szórd meg a tetejét friss petrezselyemmel, hogy egy kis frissességet csempéssz az ételbe! Ez a mennyei krém kiválóan passzol majd a friss, ropogós pirítóshoz.

lencsekrém kend a kenyeredre

Kész is a lencsekrém, ami a maradék lencsefőzelékből valódi különlegességet varázsol. Ezt a kenhető krémet bátran használhatod szendvicseken, pirítóson. Bármihez is választod, garantáltan egy finom és ínycsiklandó ízélményben lesz részed.

lencsekrém pirítósra

ízletes lencsekrém egyszerűen

Ne hagyd, hogy a maradék lencsefőzelék a kukában landoljon! Tedd magad próbára, és készítsd el ezt a fantasztikus lencsekrémet!

Oszd meg te is a lencsekrém receptedet, és inspirálj másokat is, hogy felfedezzék ennek a különleges krémnek a varázslatos világát!

Ez a recept egyszerűen megvalósítható, tehát nincs kifogás!

 

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Ha tetszett, dobj egy lájkot, oszd meg a videót, iratkozz fel a csatornámra, és nyomd meg a kis csengőt, hogy mindig kapj értesítést az új videóimról! Tarts velem, ha kíváncsiak vagy rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.




Te mit gondolsz erről? :)