Schildusz

Januári összegzés – februári növekedés

Milyen szavakkal illetnétek a januárt, ha visszagondoltok és jellemeznetek kéne akár a terveitek megvalósulása szempontjából? Nekem elég hullámvasút volt, fentekkel és lentekkel, de így is azt mondom, hogy nem zártam olyan rosszul. Ennél már csak jobb lehet! A februárt szeretném a növekedés jegyében tölteni, és neki is álltam a februári feladatok megvalósításának. Ebből láthattok ízelítőt a lenti videóban. Ti mit tűztetek ki februárra? Írjátok meg!

Ahogy megláttam a friss hajtásokat a leandereken, az jutott eszembe, hogy ha ők ilyen szépen tudnak növekedni már februárban, akkor biztos nekem is sikerül. Innen jött, hogy a februárt kinevezem a növekedés hónapjának. Megint a természet inspirált, ezek a csodás zöld növények adták az ötletet és az erőt.

A videót itt tudjátok megnézni:

 

Ha tetszett, dobj egy lájkot, oszd meg a videót, iratkozz fel a csatornámra, és nyomd meg a kis csengőt, hogy mindig kapj értesítést az új videóimról! Tarts velem, ha kíváncsi vagy rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!




Te mit gondolsz erről? :)