Otthon,  Régiből újat

20 újragondolt bútor a kertbe, amitől eldobod az agyad

Hihetetlenül fel tudja dobni a napomat, ha valami egyedit látok, és nem az egyhangú, megszokott dolgok vesznek körül.  Legyen szó házról, irodáról, kertről, olyan helyen érzem jól magam, ahol benne van a levegőben a tulajdonos személyisége. Vannak helyek, ahol szívesen ott is maradnék, mert inspirálóan hatnak rám, ahol el lehet felejteni a kereteket, ahol új nézőpontok mentén alakíthatjuk környezetünket.  Mik ezek az új nézőpontok? Mikor azt mondom, hogy építek egy fotelt, vagy kanapét a maradék bontott téglából, vagy a kidobásra szánt kádat elvágom, és kialakítok belőle egy romantikus fekhelyet. Ha a szomszéd bácsi netán régi kerekeket, vagy vaságyat szeretne adni nekünk, nyugodtan fogadjuk el, ha van helyünk a felújításra, tárolásra, mert ilyen kincsekre sajnos egyre kevesebb helyen bukkanhatunk. Ugye szerintetek sem hétköznapi megoldások?


 

Lehet gyűjteni szerszámokat, székeket, ágyvégeket, bádogedényeket, és már csak a fantáziánkra van bízva, milyen formában álmodjuk őket újra.

Természetesen ezek mellett még mindig népszerű a raklap bútor, vagy a sima tuskó, amit szintén lehet egyedi stílusban dekorálni, itt is inkább azok tetszenek, amikben van valami más, van valami extra, ami nincs a szomszédnak, ami nem jön szembe velünk folyton, amit nem lehet boltban megvenni, hanem mi tervezzük, vagy nekünk tervezik.

Érdemes nyitott szemmel járni a piacokon, vagy a direkt erre szakosodott kincskereső boltokban, hogy bútoraink ilyen stílusosan újragondolt formában csinosíthassák kertünket.    

 

Képek forrása: Pinterest  

Melyiket fogjátok elkészíteni?

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!

Szerencse, hogy mindig van mit felújítani! Éljen a sok kramanc!

 




Te mit gondolsz erről? :)