Otthon,  Régiből újat

Így alakítottam át ezt a régi asztalt

Egy korábbi Facebook posztomban említettem, hogy érdemes sokáig várni valamire, mert egyszer úgyis megkapod, ha türelmes vagy. 🙂 Most megint beigazolódott, hogy ez igaz, és nagy örömmel mutatom meg az átalakításon átesett asztalkámat. Nagyon régóta szerettem volna egy ilyen bonanza asztalt, de arról álmodni sem mertem, hogy szinte hozzánk fogják vágni, hogy vigyük el. Pedig így történt!

Egyik délután Gábor ezzel a csodával tért haza, és hozott mellé még egy szekrényt is. Egy udvaron voltak, és csak áztak volna, a tulajdonos nem tudta hova tenni, pénzt nem kért érte, így elhozta, hogy majd felújítjuk. Sokáig csak használtam eredeti állapotában, és most végre volt időm, hogy picit ráncba szedjem. Az elv az volt, hogy világos legyen, és persze koptatott. Nem akartam egyszínűt, ezért a fehér mellé a türkizt választottam. Eredetileg úgy terveztem, hogy a fogantyúkat kicserélem porcelánra, de annyira megtetszett így, hogy nem váltam meg tőle. Az éjjeliszekrényre viszont be kell szereznem egyet, mert az sajnos törött volt már érkezésekor, és szeretném, ha az is megújulna.

 

 

 

 

 

 

Az asztalomra került ez a mesés tolltartó 1956- ból, amit apukámtól örököltem meg, és természetesen ezt meghagytam eredeti állapotában, mert így mesél a legjobban. 🙂

 

 

 

 

 

Nagyon szeretem a mostani kinézetét, világosított a szobán is, ami szintén fontos szempont volt. Ha ránézek, nem az a komor asztalka tekint vissza rám, hanem egy fiatalos, friss, aki alig várja, hogy megírjam rajta legújabb bejegyzésemet.

Nem is beszélek többet, mondják el a képek, hogy milyen boldog vagyok vele!

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!

Szerencse, hogy mindig van mit felújítani! Éljen a sok kramanc!




Te mit gondolsz erről? :)