Otthon

Így készíts gyorsan ajándékot, ha idén is az utolsó pillanatra hagytad!

A transzferálás egy nagyon egyszerű módja annak, hogy saját magad készítsd el idén az ajándékokat. Azért szeretem ezt a technikát, mert gyakorlatilag bármilyen mintát felvihetünk fára, textilre. Ha például ismered a hobbiját annak, akinek ajándékozni szeretnél, keresel egy hozzá passzoló képet, és átviszed egy deszkára, fúrsz bele két lyukat, belefűzöl egy madzagot, és kész is az ajándék, aminek garantáltan örülni fognak.

Ha nem a hobbija alapján akarsz valakinek ilyen ajándékot csinálni, tuti találat, ha van kisállata, vagy ha egy esküvői fotót nyomtatsz ki, netán ha egy közös emlék található a képen, ami összeköt benneteket, azzal biztos hatalmas örömet tudsz okozni.

Nagyon menő madzag nélkül is, sőt szerintem ezek még sokkal jobban néznek ki. Felrakhatjuk őket a polcra, és ha ránézünk, eszünkbe jut, hogy mennyire szeret minket az, akitől kaptuk.

Mi kell az elkészítéséhez?

  • deszka
  • a kép, amit kinyomtattunk
  • transzfer gél
  • dekupázs ragasztó / én ezzel lakkozom le a végén /
  • ecset

 

Hogyan tudod elkészíteni?

Keress egy fotót, amit szeretnél megjeleníteni, viszontlátni a deszkán! Képszerkesztő segítségével tükrözd, és nyomtasd ki! Ha van egy deszkád, vagy valamilyen fa alapod, akkor csiszold meg! Ha nincs, hobbi boltban tudsz vásárolni. A transzfer géllel kend be a fát jó alaposan! Ragaszd rá a tükrözött fotót, és simogasd le, nyomkodd rá a képet, majd tedd el száradni. Igen, ez a rosszabbik része, hogy már alig várjuk, hogy lássuk, de nem árt kivárni a 24 órát, ha biztosra akarunk menni.

Ha letelt a 24 óra, tegyél egy kis vizet egy tálkába, és mártogasd bele az ujjad, majd így, a vizes ujjaddal dörzsöld le a papírt! Szépen lassan előbukkan a fotó, és hidd el, akkor már nagyon fogsz örülni, és kitalálod, hogy idén mindenkinek ilyen ajándékot fogsz készíteni. 🙂

Miután alaposan ledörzsölted, rájössz, hogy még háromszor le kell dörzsölnöd, hogy tökéletes legyen, de ez így van jól! Ha lejött a papír, kicsit megszárad, és már le is lehet lakkozni.

Szerintem tökéletes ajándék, nagyon személyessé tudjátok varázsolni, és nem kell hozzá sok alapanyag.

Ki traszferál idén?

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!

 




Te mit gondolsz erről? :)