Otthon

Így láttuk az augusztust – avagy az utolsó nyári hónap szépségei

Az augusztus nekünk a csodás bakonyi tájról szólt. Sokat bakonyoltunk ebben a hónapban, és pár fotót sikerült is készíteni, ezeket mutatom meg ebben a bejegyzésben. Nem maradtok Csili nélkül sem, elmaradhatatlan relaxálós felvételt hoztam róla. Lassan vége a nyárnak, ami kicsit elszomorít, viszont annak örülök, hogy izgalmas őszi hónapok előtt állunk, és biztos vagyok benne, hogy a következő fotós bejegyzések is színesek lesznek. Az októbert várom a legjobban!

Múlt hónapban egy gyönyörű lila hibiszkuszt mutattam nektek, most pedig csodáljátok meg ezt a hófehér változatot, egyszerűen tökéletes, nem gondoljátok? A belseje, mint egy festékpaca, batikolni támad kedvem tőle.

Fogalmam sincs, hogy mi ez a virág, de ha valaki tudja, írja meg kommentben, mert nagyon érdekel. Kb. olyan magas, mint én, és gyönyörű fürtjei vannak.

Padlizsán a kertben. Padlizsán a kertben? Még sosem raktam padlizsánt, ez sem az enyém, de annyira megtetszett, hogy nem a boltban látom, hogy muszáj volt lefotóznom. El is képzeltem belőle egy isteni finom krémet a pirítósra

A bodza minden formájában mesés látvány egy vidéki kertben. Kár, hogy így már nincs illata. Idén még arra sem volt időm, hogy szedjek pár tányért, és készítsek belőle fincsi szörpöt. Szoktatok belőle lekvárt főzni?

Hát…..erre azt hiszem, hogy nincsenek szavak! Mesevilág! Amikor belógsz valahova, hogy csinálj egy képet, és ezer csalán csíp meg. De megérte!

Zamatos szőlő, minden ízében Bakony! 

Íme Csili, a pihenés mestere, azt se tudja, hogy melyik oldalára feküdjön… Csoda, hogy a nyála nem folyik!

 

Ha kíváncsiak vagytok a korábbi fotókra, kattintsatok ide!

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

 

 




Te mit gondolsz erről? :)