Otthon

Április eleje nálunk

Idén valami csodás április van és nagyon- nagyon élvezem a kertben töltött időt! Elkezdtem kialakítani a kis virágos kertemet és hétről-hétre valami új virágzó csodában gyönyörködhetek. Annyira fel tud tölteni a természet! Nagyon várom, hogy nyár közepére mennyire lesz színes a kert, mik azok a virágok, amik majd kihajtanak!

Próbálom a gyomlálást többször csinálni, és most ahol kiszedtem, oda fogok mulcsot tenni, ha végre összevágnám. Most a kb 1 hónapja lemetszett hibiszkusz ágakat fogom feldarabolni, de ezt szerintem már csak a következő részben fogjátok látni.

Végre a kavicsot is odahordtuk a tűzrakóhoz, így kezd pofásodni ez is. A tégla rész majd még átesik egy kis renováláson, meg kap rá egy tetőt, hogy ne ázzon, de már így is sokkal rendezettebb.

A videót itt tudjátok megnézni:

 

Ha tetszett, dobj egy lájkot, oszd meg a videót, iratkozz fel a csatornámra, és nyomd meg a kis csengőt, hogy mindig kapj értesítést az új videóimról! Tarts velem, ha kíváncsi vagy rá, milyen az élet vidéken, hogyan csinosítjuk az otthonunkat és érdekelnek az életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos személyesebb témák!

 

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

A videó szerzői jogi védelem alatt áll. A videó bármely részletének felhasználásához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. Minden jog fenntartva!