Otthon

Így lehet filléres dekorációd egy régi raklapból

Mániám, hogy rusztikus szíveket gyártsak szimplán a falra, vagy polcra. Amikor ez készült, tudtam, hogy ez nem falra kerül, hanem a kert végében álló kiskapura. Mindenképpen szerettem volna valami habosabb színt, hogy ellensúlyozza a kiskapu haragosságát, és örültem volna, ha ez előző kapuból is tudok valamit becsempészni az újba. 

Gábor szétütött egy régi raklapot, mert ugye mindent fel kell használni, amit lehet! 🙂 Felrajzoltam rá a mintát. Most ehhez a hosszúkás változathoz volt kedvem. Ez a legjobb az alkotásban, hogy kedvünk szerint találhatunk ki dekorációkat. 🙂

Gábor kivágta nekem a szívet, ami már így is tetszett volna némi olajjal bedörzsölve, de nekem ez most nem volt elég.

Tetszenek benne azok a csomók , barázdák, amitől még rusztikusabb az összkép.

Kis csiszolást kapott, de ezt most nem vittük túlzásba, mert kint lesz, és nem fogjuk minden áldott nap tapicskolni. A nyestek meg ki tudják kerülni. 🙂 

Majd elővettem a kis epres joghurt színű saját keverésű festékemet, és bepacsmagoltam vele az egész felületet. Száradás után még egy réteget felvittem, és a végén lakkoztam, hogy minél tovább tartson, és jól bírja ezt a szélsőséges időjárást.

A lomok között találtam egy rugót, és vicces, hogy pont most került elém, mert teljesen passzol a szívhez. Gábor kifúrta a fát, és beleügyködte ezt a kis akasztót, miután ezt is lakkoztam. 

A széleket megcsiszoltam, természetesen minél kopottabb, annál szebb! 🙂 

Muszáj volt a rózsával lefotóznom, de persze nem ez a végleges helye.  🙂

Végleges helye a kiskapun lett, itt tompítja a ezt a mérges színt. Szerintem nagyon jól ellátja a feladatát. 🙂 

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.




Te mit gondolsz erről? :)